Pass och körkort

Passet löper ut i mars och behöver förnyas inför kommande resa till Canterbury i påskveckan.

Mitt körkort med högre behörigheter löper ut i år och behöver förnyas om jag vill ha behörigheterna kvar och det vill jag för jag kan tänka mig att köra tradare om det skiter sig med mitt nuvarande arbete.

Att förnya pass och körkort är sådana där tråkiga vuxengrejer som jag gärna skjuter framför mig, så därför tog jag mig i kragen och bokade en tid för passet och för hälsoundersökning och känner en stor tillfredsställelse i det.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.