Inne-förmiddag

Startade tidigt i morse med att rensa mail i min privata låda samtidigt som radion gav Ring Så Spelar Vi som sällskap. Gillar pratet och tävlingsmomentet och har man tur spelas det en bra låt efter samtalet.

Lång-åt frukost medans morgonsoffan i kanal 4 åkte på. Har en liten tv på köksbordet som sällskap.

Har länge planerat att beställa mer kosttillskott och nu tar mina ransoner slut i helgen så jag hoppas att nu när jag äntligen tog mig i kragen och beställde får det levererat i veckan.

Påbörjade ett brev till farsan som lever isolerat.

Diskat och fixar och startade upp bakmaskinen på ett standardbröd, så det kommer dofta ljuvligt om några timmar. Brukar köra den så att det är klart precis när jag vaknar, men nu har jag helt slut på bröd.

Slängde in 50 kr på Harry Boy. Tog ju hem en liten vinst förra helgen som jag kan spela på framöver.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.