Fars dag

Har jobbat hårt med veden hela helgen. Min brorsdotters man fällde några träd som behöver tas omhand. Han fällde dem förra helgen och sågade upp i lagom stora kubbar som jag nu har klyvt, först med slägga och vridkil och sedan med vedklyven.

Fick in ett träningspass löpning både i går och idag så det tillsammans med vedarbetet har bränt så många kalorier att jag haft svårt att äta tillbaka dem.

Min dotters mamma överraskade mig med att skicka en trisslott i morse vilket värmde mitt hjärta. Hade glömt att det är fars dag i dag.

Kan ju inte besöka och gratta min pappa eftersom det är besöksförbud på USÖ.

På eftermiddagen kom en lott till, den här gången från min dotter och hon ringde senare mitt i vedklyvningen och jag fick ett angenämt avbrott i arbetet.

Nu i kväll har jag lastat in vinterdäcken i bilen för jag ska till Mekonomen tidigt i morgon bitti före jobbet och lämna den där för att få nya sulor.

Har försökt att äta ikapp all förlorad energi och nu sitter jag i soffan med alla lotter.

Mysigt att skrapa dem och tänka på de jag fått dem av. Hade två till farsan också och de skrapade jag nu utan honom och vann 30 spänn, så det blir en ny lott som jag förhoppningsvis kan skarpa tillsammans när vi ses igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.