Ser fram emot långpasset

I morgon bitti är det 32 kilometer löpning som hägrar.

Distansen är så lång att jag inte får med mig tillräckligt med vätska i vätskebältet, så jag rotade fram vätskeryggsäcken som jag inte använt på flera år så jag har försökt rengöra den så gott det går och håller tummarna för att de flesta av bakterierna strök med.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.