Spontanrea

Den spontana rea-shoppingen är den bästa, alltså när det bara uppstår istället för att med stirrig blick ger sig ut i vimlet med krav på sig själv att fynda.

Var på väg hem över stan igår och började slinka in den ena butiken efter den andra när skymningen började falla och julbelysningsmyset tog city och sinnet i sin famn.

Två kavajer, en skjorta och tröja blev resultaten förutom den fina upplevelsen av att shoppa i lugn och ro utan krav.

Fick ett sånt där surdegsärende gjort också. Skitenkelt egentligen, men en sån där grej som jag lätt skjuter framför mig. Gick in hos min optiker och begärde att få receptet på mina glasögon som jag behöver för att förlänga mina högre körkortsbehörigheter. Blev varse om att det är 6 år sedan jag skaffade glasögon så jag kommer boka tid för undersökning.

Ute-lång-lunchade tidigare på dagen tillsammans med en jobbarkompis och det har skönt att sitta ner en stund och bara småprata lite

Vaknade supertidigt så jag hade några egna timmar hemma att fixa och pyssla. Rotade fram en väska som fick sys ihop lite innan användning

Passade också på med månadens vattensängsvård och det slog mig vad bra grejer, växter och människor mår av att pysslas om

Förkylningen biter sig fast och jag har återigen ställt in löpträningen, så nu tar jag promenader när jag ska någonstans i stan istället för att cykla och för då ihop mina 30 minuter rörelse per dag. Promenerar och njuter av omgivningar jag passerar.

Klämde den sjätte Star Wars-filmen sent på kvällen, håller ju på att förbereda mig inför att se den senaste av dem på bio och vill då vara väl insatt i storyn.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.