24/7 Stabilt läge

Fick in ett träningspass på förmiddagen

Min dotter och hennes kille dök upp från Öland för att sova över i huset några nätter så att de kunde rigga för och fira hennes mamma som fyllt 50.

Det var ju inte meningen att jag skulle vara hemma i Örebro när detta skulle ske, men självklart bjöds jag in till firandet i min egen trädgård och så märkligt är livet, att det kan bära både glädje och smärta samtidigt, så för några timmar på eftermiddagen delade jag den glädjen innan jag cyklade ner till farsan. Hade då innan firande börjat hoppat in och hjälpt till med förberedelserna, bland annat med att skaffa heliumtub och ballonger, det har liksom blivit min grej.

Han var på så gott humör han kunde utifrån sin situation och vi tog oss genom kvällen medelst tv och prat. Det blir ju många timmar vi hinner prata om nu- och dåtid.

Ett av mina svåraste beslut var att tidigare under dagen bestämma att om läget var stabilt så skulle jag åka tillbaka till Öland på lördag morgon för att hämta husvagnen och det skulle ta tid eftersom förtältet skulle plockas ned och jag tidigast skulle vara tillbaka hos pappa på söndag kväll.

Detta fick jag lov att berätta för pappa på fredagkvällen innan han somnade och jag lovade att vara tilllbaka någon gång på söndagen.

Lämnade honom vid midnatt utan att veta om vi skulle ses någon mer och jag tog honom i handen och berättade att nu går jag och att jag älskar dig.

När jag kom hem väntade mat och fika på mig från 50-års hyllningen och det smakade bra trots att det var mitt i natten.

Somnade vid ett-tiden på natten och ställde ringklockan att signalera vid 5-tiden för att komma iväg tidigt.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.