Att vara sitt barns vän

Kan fäder och mödrar bli vänner till sina barn? Många barn lämnar föräldrarna för att uppleva frihet och oberoende och återvänder sporadiskt till dem. När de kommer tillbaka känner de sig ofta som barn igen, och därför vill de inte stanna länge. Många föräldrar är oroliga för barnen när de  lämnat hemmet. När de kommer och hälsar på vill de vara omtänksamma föräldrar igen.

Men en mor kan också bli sin dotters dotter och en far sin sons son. En mor kan bli sin sons dotter och en far sin dotters son. Far och mor kan bli syskon till sina barn, och de kan bli vänner. Det sker inte ofta, men när det sker är det lika vackert som när en ny dag gryr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.