Gäddhuvud, hajfena och tupphuvud

Jag lär mig nytt hela tiden. Vilken grotta har jag befunnit mig i?

Gäddhuvud

Hajfena och tupphuvud

”Många mil av vackra berg och sjöar plöjde vi oss igenom, det var dock ett berg som stack ut ifrån mängden. Det såg ut som en hajfena! Tufft! Som många kanske vet så kan utrycket ”hajfena” ha många betydelser, bland annat så kan ett av livets lite jobbigare stunder förklaras med just detta ord. Ni vet när man är så där bajsnödig så det känns som man ska föda vilken sekund som hellst, då passar ordet utmärkt! Tack vare eller på grund av, (beroende på hur man ser det) upptäckten av detta berg återgick diskussionerna i bilen återigen till en lite lägre nivå fylld av skratt. Ett annat ord som dök upp var ”tupphuvud”, förklarar ungefär samma situation men här har födseln kommit något längre och chansen att ändra sig eller skjuta upp kalaset inte längre är ett alternativ, det är bara fråga om sekunder.”    Källa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.