Välj din chef

Det är ett av de viktigaste budskapen från den föreläsare (högt uppsatt chef) som var gäst på dagens inspirationsfrukost. Vid ett tillfälle i hennes karriär så fick hon en chef som som hon inte kunde tänka tanken att jobba under och sade upp sig på dagen. Hon menar att man aldrig kan bli bättre eller tillåtas att växa än vad ens chef tillåter och därför ska man se till att befinna sig i miljöer med växtkraft.

Till sin egen organisation kommer man att rekrytera 150 medarbetare. Det allra viktigaste kriteriet i denna rekrytering är att man har ett stort hjärta och förståelse för kunden, alltså så får man mer än gärna ha erfarenhet från serviceyrken, typ butik eller café. Gärna akademisk utbildning men det är inte nödvändigt. Ekonomerna hittar de ändå.

(Christer Hansson)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.