Alltid är det nåt

Har fått kyl- och frysen hemlevererad nu. En ung tjej ringde och meddelande att hon skulle dyka upp om 10 minuter. Jag avslutade mitt inköp av koaxialkabel och han hem på min cykel lagom för att rycka in.

Tjejen hade punka på sin säckkärra så vi fick använda hennes trappkärra vilket inte är lika smidigt. Så fort som vi skulle ta ner skåpet från lastbilen så for droppskyddet i trottoaren så att det gick i bitar. Vet inte var det kom ifrån, det måste ha legat ovanpå kylskåpet. När vi baxat in det och tjejen som fått rycka in extra på den här körningen (jobbar med barn annars) åkt i väg så upptäcker vi att elsladden är sönderskavd. Skåpet måste ha stått på sladden under transporten.

20130311-185657.jpg

Allt går att ordna. Det är inte hur man har det utan hur man tar det!

(Christer Hansson)

2 svar till “Alltid är det nåt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.