Kopparpasta på hjulbultarna

Mina däck sitter alltid fast när jag ska ta bort dem. En gång så fick jag borra bort en hjulbult. När jag fick punktering gör en månad sedan så blev det en varningsklocka för mig. Det var mycket jag lärde mig för att ha beredskap för en sådan situation. En av lärdomarna är att se till att jag själv kan byta däck vid vägkanten.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.