Äntligen på plats och i säng

Det tog 6 timmar att komma i ordning med allt och nu är det klart och jag är i säng.

När jag kom till campingen så stod de tre bilar parkerade på min plats. Andra campinggäster som hade ett överskott på bilar, man får bara ha med sig en in. En campinggranne var snabbt framme och informerade om vems bilar det kunde vara så det var bara att vänta ut dem och till slut löpsteg det sig.

Det lutar så förbaskat på den här campingen så det är svårt att få till det, speciellt på min plats ”bästa platsen”. Jag har under åren lärt mig hur jag ska gräva ner ena hjulparet och lägga brädor under det andra för att få vagnen att stå rak. Det gamla hålet finns alltid kvar och det blir bättre och bättre för varje år som jag gräver i det. Plankorna gömmer jag i ett buskage så slipper jag leta på nya varje år. I dag fick jag till det bättre än någonsin så nu står vagnen spikrakt i en starkt lutande backe 🙂

Förtältet blev också bättre än någonsin så nu vill jag vara här för evigt 😉

Min familj på min dotters sida är här på campingen men jag har inte hunnit träffa dem ännu. Dock så har dottern anslutit sig och ligger och sussar så gott i andra änden av vagnen. Hon och jag har varit på Öland tillsammans sedan hon var tre eller fyra år och traditionen verkar att hålla i sig 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.