Älskade lördagmorgon

Jag tycker om tidiga lördagmornar. Att få vakna medan det fortfarande är mörkt ute och ligga kvar i den varma vattensängen för att lyssna på Winnerbäcks album Hosianna i lurarna och CT tung, trött och brummandes på brösten

Klockan 7 börjar alltid det första programmet av Dr.Phil och jag följer honom fortfarande om det är något avsnitt som intresserar. Om det är avsnitt som är mindre intressant så kan jag titta ändå i syfte att bättra på min engelska.

Under tiden som Dr.Phil reder ut allt som satt sig fast så går morgonen från mörker till gryning. Värmeljusen i lägenheten får fortsätta att brinna ett tag till.

Titti och Marina har fullt upp med sina sysslor och jag äter min frukost i långsamt gemak.

Har hittat den perfekta tidsluckan att utföra mina kassörsuppgifter för min fackliga sektion och det är efter Dr.Phil. När vi kommer igång med fritidsföreningen på jobbet där jag också är vald till kassör så ska jag lägga det arbetet direkt efter sektionsuppdraget på lördag morgon.

Jag är ingen kassörspersonlighet men jag gör det ändå eftersom någon behöver göra det och allt går att lära sig även om det tar lite längre tid om man inte förstår från början.

Har ett löppass på agendan innan jag ska lämna tillbaka min mors bil som jag fick låna i natt när jag missat sista bussen pga att jag somnade sittandes i ”min” fåtölj.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.