Hur gick det med Aliexpress?

Jag fick ju upp ögonen för Aliexpress via en jobbers som handlar där. Först hade jag svårt att förstå och få en känsla för sidan men nu är jag lika hemma där som i min garderob. Jag har beställt en hel del och efter några veckors väntan så har grejerna börjat att droppa in i samma takt som jag beställt dem. Sitter nu och beställer nån julklapp till någon och den kommer inte att hinna levereras till jul, men vad gör väl det? 🙂 Bara att printa ut en bild så länge och slå in i ett fint paket.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.