Fel nycklar, choklad och målarfärg

Dagen har varit omväxlande och innehållsrik.

Tyckte att jag kände mig redig i huvudet när jag vaknade i morse men på väg till Kopparberg så upptäckte jag att jag tagit S nyckelknippa i stället för min egen. Blev alldeles varm och kall i kroppen samtidigt och kände ett uhuuuhu inom mig. Bara att åka hem för att byta. Blev några minuter sen till det första mötet med det gjorde inte så mycket. Blev bjuden på kaffe och lussebulle som tröst 🙂 Lite snack om musik i allmänhet och zynth i synnerhet så rättade det till sig. Har har jag sagt att jag har ett bra jobb? 😉

Ytterligare ett möte efter det med trevligt folk och så färd tillbaka till Örebro där nytt möte väntade efter lunch. Lunchen använde jag förresten till att köpa lite julgodis till ”mina” fackliga medlemmar. Därefter styrelsemöte med TCO Örebro. Alltid trevlig att träffa de tvärfackliga kollegorna för samarbete och för att få höra vad som händer inom deras branscher som de företräder. Som avslutning gick vi ut och käkade en bit. Jag rekommenderades att ta det som anses vara Örebros absolut bästa pizza och så blev det. Trevligt snack och umgänge innan jag rullade tillbaks till jobbet på cykeln för att möta upp styrelsen i fritidsföreningen. De hade redan börjat måla väggarna i det aktivitetsrum som vi har till förfogande. Vi var fem personer som höll på i en timme, totalt 5 timmar arbete blev alltså utfört på en timme. Tänk vad vi människor kan åstadkomma när vi samarbetar och själva aktiviteten under samarbetet är också coolt. Det var kul att måla tillsammans 🙂

Kändes konstigt att komma hem så relativt tidigt efter en så händelserik dag så jag klämde in mitt träningspass trots allt. Hade ju planerat att ta det i morgon, men nu är det gjort och det känns skönt.

S jobbar sent så nu ska jag krypa ner i sängen och somna till Musikhjälpen. Är glad över att vi var där och hängde en stund i går och jag förnimmar fortfarande smaken av den goda fisksoppan 🙂 Många hyllar Depeche Mode konserten i går så jag är glad över att jag var där och jag är glad över att vi sprang på den där ljus- och bild showen och jag är glad över att vi fick ett dygn tillsammans med många upplevelser 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.