Äntligen hemma

Har jobbat idag. Årets första arbetsdag. En klämdag och ledighet för många. För mig blev det en intressant dag där jag fick auskultera på arbetsuppgifter som jag har varit borta från i ett par år nu p.g.a. mina förtroendeuppdrag.

Det var kul att sitta i fronten igen. Jag tycker om att möta människor och jag gillar problemlösning och att ge service. Perfekt uppgift 🙂 Min kollega om var min handledare under förmiddagen är ett fullblodsproffs så det var ett rent nöje att sitt bredvid och se henne agera.

När det är sådana här mellandagar så lägger jag en slags parentes kring arbetet. Jag gick ut ur jul- och nyårsbubblan i morse, stack till jobbet och nu när jag kom hem igen så klev jag in i den mysiga bubblan som om inget har hänt. Det går att ”lura” hjärnan. Bara att tänka att jag varit iväg på någon jullovsaktivitet under dagen och nu äntligen kommit hem igen 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.