Sängen är pricken över i

Äntligen nedbäddad i Stadshotellets sköna säng. Om det är något som är viktigt för mig när jag bor på hotell så är det att sängen är skön.

20140312-213435.jpg
Har suttit några timmar i puben över en bit mat och goda samtal tillsammans med två av mina kollegor. Samtalen var godare än maten.

Efter jobbet och före middagen hann jag med mitt andra träningspass för dagen. En 8-kilometersrunda i Karlstad. För att vara rak och ärlig så var det en uttråkande runda. Har svårt att hitta någon charm med den här staden. Enda gången som jag piggnade till var när jag kom upp till det gamla regementet. Jag gillar militärhistoria så det var spännande att springa runt bland de före detta kasernerna och fantisera om när det föregicks militär verksamhet där.

Min första dag som ansvarig för siffrorna vid förhandlingarna. Jag redde ut det men strax före lunch var det lite svettigt i kavajen. Jag kommer att lära mig och bli bra på det här också 🙂

Det var skönt att få mellanlanda hemma natten till i dag och det var ju helt rätt av Avis att låta mig disponera deras Merca för att ta mig hit i dag och hem i morgon

20140312-214237.jpg
De vet vad som matchar Chrille 🙂

Löprundan tidigt i morse hemma i Örebro var starkare än den som jag hade nu på eftermiddagen i Karlstad. Jag känner att dubbelpassen bidrar till att locka fram min form igen.

Christer Hansson

2 svar till “Sängen är pricken över i

  1. Själv rangordnar jag hotell efter deras äggröra vid frukosten. Hotellfrukost är jätteviktigt, lite lyx som man vill unna sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.