Bada i Böda

Eller i Lyckesand som är en del av Bödabukten som är en av Sveriges vackraste stränder. I klass med Tylösand och då föredrar jag Böda där sanden är finare men jag önskar att vattnet skulle vara lika salt som på västkusten.

Jag har mitt lilla strandkitt som jag utprovat under flera år och som fyller mina behov. Lika så är det med matsäcken som bygger på flera års erfarenhet.

Det är en alldeles speciell känsla att få packa in i bilen och göra resan som tar 45 minuter till Böda. Att se till att komma fram före klockan 11, annars måste man lägga ner så mycket tid att hitta en bra parkering. Känna värmen och doften av tallskog när man kliver ur bilen och tar på sig strandpackningen för en vandring genom skogen för att komma fram till stranden. Känner mig som en upptäcktsresande varje gång jag gör den vandringen och till slut kliver upp på en sanddyna för att skåda havet och Bödabukten. Det är min sommar och semester 🙂

Har njutit i fulla drag i min sanddyna varvat med svalkande bad och långa promenader på stranden.

Bestämde mig sent i går kväll att åka dit så jag ställde klockan på fem för att hinna träna först och göra alla husvagnssysslor färdiga innan avfärd.

20140717-224112-81672056.jpg
Tillbaka på campingen i Köpingsvik så var det bara att sätta sig till dukat bord. Grillat i dag igen nere hos C&C och både stortjej och småtjejerna.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.