Familjetennisen

Min klocka ringde klockan fem för att jag skulle kunna förbereda mig inför familjetennisen som var bokad klockan 8. Tjugo minuter väckte jag min dotter lite försiktigt och påminde om matchen och hon mumlade – det är lugnt pappa jag har ställt klockan på ringning och det stämde för den ringde halv åtta.

Det var kul att spela. Har nog inte gjort det sedan dottern gick två terminer i tennisskola och det måste var mer än 10 år sedan.

Grundslagen satt där efter ett tag. Jag spelade mycket tennis som ung och jag var bra på det. Tror att tennis är min bollsport så jag borde spela mer än vad jag gör, framförallt eftersom det är så kul. Dotterns grundslag satt också klockrent efter uppvärmningen så något lärde hon sig på tennisskolan 🙂

Vi skulle som sagt bara spela på kul men vi känner varandra väl så till slut så lade vi svåra bollar för att manövrera ut varandra 🙂

20140718-115506-42906395.jpg

20140718-115537-42937150.jpg
Christer Hansson

4 svar till “Familjetennisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.