Svaret på dilemmat kom sent

Jag har gått och vägt frågan om weekend i Stockholm om och om igen under dagen och det har hela tiden vägt jämt mellan vågskålarna. Å ena sidan och å andra sidan… Kan känna lite panik när det dröjer för länge innan jag får svaret och i dag kom det väldigt sent och från ett kanske oväntat håll…eller?

Ringde tidigt under dagen till min coach C och hon sa direkt att jag skulle göra en weekend av det med argumentet ”Chrille, du gillar ju sånt där” och de hade hon helt rätt i och ändå så drog det inte igång någon motivation i mig.

Jag måste känna mig motiverad när jag ska utföra någonting, annars går jag bara runt och såsar och får ännu mindre gjort än jag borde, därav paniken när svaren uteblir.

Så efter en kort stund efter att jag kommit hem så slog det mig att John de Son spelar på Grönan under fredagkvällen och jag lyssnande in några låtar som han mixat och då kom svaret.

Det bor inte bara en Miljöpartist och feminist inom mig, det bor även en House-kille i den snart 50-åriga statstjänstemannen och det är lika äkta som engagemanget för miljö och jämställdhet.

Att vara statstjänsteman är bara en produkt av yttre omständigheter. Jag kunde lika gärna fortsatt köra långtradare, laga tv och datautrustning eller satsat på att bli präst eller psykolog. Men housemusiken bor i mig och känslan för den finns djupt rotad i det som är Chrille.

Så när jag insåg det så var valet solklart. Weekend i Stockholm för att kunna jobba för Svenska kyrkan, se både Bo Kasper och John de Son samt gå på Strängnäs Stiftsfest i ett och samma svep och som bonus kunna bo tre nätter i husvagnen.

Då kom motivationen och det blev fart på gubben. Så nu i kväll har jag tänkt igenom varje scenario och kollat vädret för dem och utifrån det valt kläder att ta med mig 🙂

Christer Hansson

4 svar till “Svaret på dilemmat kom sent

  1. Det är väl bra att du inte bara är en ”privilegierad vit medelålders man” utan även en housekille, miljöpartist och feminist 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.