Skadegörelse i poolen

I går när C&C var här hemma vid huset så sprang de där barnen som brukar vara här för att plocka bär ut från tomten som om de blev rädda för något. C&C hann genskjuta dem och sade till barnen att de inte får vara i min trädgård när jag inte är hemma.

Ändå så har någon varit inne i trädgården och kastat saker i poolen och till och med varit i den själv för jag såg spår i den av alger gröna botten.

Jag ville så långt som möjligt undvika att skapa mig en förutfattad mening om att barnen varit och gjort detta även om graden av misstanke var hög då jag fått avhysa dem vid tidigare tillfälle och att en av killarna har en diagnos som bidra till att muntliga tillsägelser föga biter.

Jag renade mitt sinne från ilska och frustration och började sedan rena poolen från de grejer som de kastat i samt passade på att rengöra från alger.

Bara någon stund senare, när jag gått in för att dricka kaffe så står barnen utanför och rycker i grinden och jag hör en av dem säga att han ser att jag har städat upp och att de andra barnen inte får berätta att han har varit i och badat.

Jag går då ut för att prata med den och tala om att nu får de aldrig mer gå in i min trädgård med de blir lika rädda igen och springer sin väg.

Jag hoppas att jag medelst god diplomati kan få ett tillfälle att prata med barnen om detta och få dem att förstå att de missbrukat det förtroendet som de fick.

Christer Hansson

4 svar till “Skadegörelse i poolen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.