Så glad för min bil

Har fått min bil tillbaka efter några dagar på verkstad där några trasiga grejer fixades inför besiktningen. Har letat efter någon lokal verkstad som ett komplement till den märkesverkstad som utför servicen på bilen.

Märkesverkstaden  brukar avråda mig att låta reparera småfel hos dem eftersom det blir för dyrt så jag kollade med C om hon kunde snacka med den bilmek som hon anlitar och nu har bilen varit där och den är fixad till ett pris som för mig är helt okey.

Killen som fixade bilen skickade med en hälsning om att den är i gott skick för sin ålder och kommer att rulla många mil till, så som ägaren ;). Jag behövde höra det för nu vet jag att den är värd att satsas på ett par år till.

Tog en tur på en gång när jag fick tillbaka den och den fungerar fin-fint 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.