Det värsta som kan hända 

Så brukar jag tänka, att det värsta som kan hända är att jag kan dö och det ska jag ändå göra ändå. Därefter så känns livet eller uppgiften jag står inför varken skrämmande eller pretto och jag blir mindre benägen att bry mig om vad andra tänker om mig, det värsta som kan hända är att jag dör och det kommer jag ändå att göra nån gång 

 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.