Farmor Ankas Camping

Andra natten i husvagnen som står på Farmor Ankas Camping. Ligger i vagnen och lyssnar på sommar i P1 med Kalle Moraeus. Blev en natt till här eftersom träningskläderna var kvar och det blev så sent och så sover jag bättre här än i soffan hemma. Och så är det ju lite mysigt också 🙂

Kärt barn har många namn, Farmor Ankas wärdshus, Camping och så vidare…vilket bygger på att vi barn och barnbarn och en massa annat folk alltid åkt hit för att det är så bra chill och mat. Man bara hänger här helt otvunget och utan krav eller förväntningar. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.