Lita på mitt inre

Har under semestern utsatts för beslutsprocesser och insett att jag behöver skapa större tillit till min egen förmåga och känsla. 

Lägger in för mycket tankar, teorier och beräkningar för att det ska vara bra. Behöver lita mer på min känsla och intution. 

I dag borde jag gjort det. 

Min mor gjorde sig illa i dag och jag fick vetskap om det precis när jag höll på att koppla ihop bil och husvagn för att åka till Stockholm. 

Var så fokuserad på att resa och har haft det som mål hela veckan. 

När jag insåg vad som jade hänt blev jag kluven till att åka. Kände att jag borde stanna hemma och finnas till hands. 

Om jag skulle hinna till Stockholm i tid så var jag tvungen att åka så jag beslutade att göra det och sedan vända om jag ångrade mig. 

Fick aldrig den där riktig starka känslan att vända och under nästan hela resan hade jag telefonkontakt med alla berörda där hemma och fick information om att det var stabilt och det var okey för mig att fortsätta resan. 

Det var först när jag stod där på Grönan och lyssnade på Tomas Ledin som ångern kom. Borde ha stannat hemma hos dem i alla fall istället för att stå där. 

Hade jag tagit vägledning av min allra första känsla så hade husvagen och stått kvar därhemma för den kom redan där. Sedan började jag att kalkylera och spekulera. 

Vill bli mer självklar i sådana beslut och jag ser sådana människor ibland. Såna som aldrig tvekar att finnas till hands om det behövs, oavsett vad de har för händerna eller planerat. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.