Missade bussen

I god tid till busshållplatsen insåg jag att jag glömt glasögonen och dem ville jag gärna ha med mig. Blir trött en hel dag utan den. 

Hade så god marginal att jag småjoggade hem efter dem och på väg tillbaka mötte jag bussen som avgick två minuter för tidigt. Sånt kan jag bli besviken över. 

Nåja, enligt tidtabellen i Länstrafikens app skulle det gå en buss snart igen så jag ställde mig att vänta. Några minuter efter den bussens avgångstid utan buss i sikte kolade jag tidtabellen på busskuren och då fanns den avgången inte med och nästa buss skulle gå så pass sent att jag blev osäker på om jag skulle hinna till tåget. 

Tittade på klockan och gjorde en beräkning om att hinna om jag sprang till tåget så jag satte fart iklädd lågskor, jeans, skjorta och kavaj samt jobbrygga på ryggen. 

Lade mig i ett tempo för att hinna men minimera svettbildning. När kroppen började bli för varm för klädseln var jag så pass nära att jag kunde gå sista biten och varva ner. 

Hann torka av mig den värsta vätan i hår och ansikte på tågtialetten och sitter nu med eftervärme i kroppen och känner mig nöjd med att ha hunnit med tåget 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.