En dag i kyrkan

Hur spenderar man sin första dag som 50-åring?

För mig blev det fint med ett långpass löpning tidigt i morse och därefter snabbt iväg till kyrkan. 

Grejen är att jag kom på i morse att ta med några tårtor från igår till kyrkkaffet, så innan löpningen tog jag bilen till mina föräldrar för att hämta dem och därefter stack jag ut och sprang. http://www.youtube.com/watch?v=CG9_BX-EVWU

Valde bort kyrkkaffet för egen del eftersom det var konfirmationsträff typ hela dagen och jag försöker att vara med dem så mycket som möjligt för att lära känna unga ledare och konfirmander bättre. 

Hade med mig godis till dem från i går vilket blev ett överflöd eftersom vi redan hade en station med godis så jag hoppas att någon tog reda på det som blev kvar och använder det vid fler tillfällen. 

För mig känns det bra att kunna lämna av mitt överflöd till kyrkan som i sin tur under kontrollerade former kan erbjuda det till ung som gammal, bemedlad eller obemedlad. 

Känns också bra att kunna få ge av min tid och kompetens och det är både spännande, utmanande och svårt att jobba med ungdomar men så länge jag känner att de accepterar mig så fortsätter jag och det är helt fantastiskt att några av dem ser ”gubben” som en jämlike. 

Löpning+Kyrkan=Chrille

Så har det inte alltid varit, men nu är det så och det är jag glad för 🙂

Har åkt ut till mina föräldrar för att äta och vila lite. Morsan har gjort julköttbullarna som jag ska få smaka några av. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.