Äntligen har jag besiktigat bilen

Har haft sedan årskiftet på mig och deadline är på tisdag och i dag blev det gjort. 

Har gått med en gnagande oro för att inte hinna med eller att det ska vara något fel på bilen så det krävs ombesiktning. 

Blev glatt överraskad av skylten hos Opus som informerade om att SMSa vid ankomsten och sedan bara lugn vänta på sin tur. Minns den ”gamla goda tiden” när det var Svensk bilprovning med inspektörer som bar båtmössa och det satt receptionister i receptionen. 


De visste om att det var statligt monopol på att besiktiga bilar så de hade ingen anledning att le eller idka nån som helst kundservice. Bistert och dystert var det och om de ogillade mig kunde de alltid hitta ett fel att göra en tvåa på. 

Samma byggnad men nytt företag och människor i den. SMS vid ankomst. En söt och trevlig tjej som hälsade välkommen och visade vart jag kunde ta kaffe medan hon tog hand om bilen. Ett glatt tillrop från henne när hon började bli klar och att vi skulle ses i kundmottagningen när hon tagit den korta provkörningsrundan. 


Lika glad och leende när hon lämnade tillbaka bilnycklarna och besked om att bilen är helt okey och inga misstankar om att nåt är på gång och som avslut en önskan om trevlig helg 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.