En rörig dag på jobbet

I onsdags kväll planerade jag hela den här arbetsdagen och hade full koll men det mesta omkullkastades. Det händer grejer i verksamheten som får gå före och det är okey. 

Det som stökade till det mest är att jag felanmält min dator som ”svettas”, den läcker nån slags kletighet från chassit och det luktar som riktigt stark och frän fotsvett. 

Grejen är att servicekillen från HP ringde tidigt i morse och jag förstår nu i efterhand varför det blev så rörigt mellan oss. Han hade fått i uppgift att jag skulle befinna mig i Nora medans jag i själva verket var i Örebro hela dagen, så det blev några konstiga telefonsamtal mellan oss under dagen innan vi båda förstod att vi var i Örebro samtidigt och kunde ses där. 

Hursomhelst så saknades det grejer för honom så vi ska ses i morgon igen, i Örebro, tror jag 😉

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.