Ligger nedbäddad i en säng på Öland 

Kom till stugan före min kompis som äger den. Hon är fortfarande på väg och jag ber en bön om att trafiken är lugn och att hon håller sig pigg. Min resa hit gick galant. Kastade mig i bilen direkt efter jobbet och sträckkörde mer eller mindre hela vägen. 

Ett kort stopp hos mina föräldrar för att byta lite grejer i husvagnen och konstatera att det verkar som om batteriet i den tagit laddning. Kastade i mig lite mat och for vidare. 

Att stanna på GoGlass i Hjortkvarn är ett måste. De har fler och godare glassar än Ölandsglass och det är stort

Vid en kort Trafikantpaus för att sträcka på mig och gå några meter ut i skogen hittade jag en fin marmorskiva. Var kom den ifrån? Tänkte först ta med den men ändrade mig, den ska nog vara där är det tänkt

Passerade Hultsfred och blev nostalgisk som vanligt. Vevar alltid ner rutan för att känna doften från tallskogen vid det som en gång var festivalens gigantiska parkering. Läste att de kör en liten festival varje år igen. 

Satt några mil och försökte komma ihåg allt som står i Spa för själen-manualen och hamnade i ett sånt där tillstånd där man inte noterar att man färdas trots att jag brände 10 mil på den timman. 

Underbart skönt och fridfullt att köra över bron. Det har alltid varit så och min gamla katt Lillis som alltid var med till Öland reagerade också så positivt efter flera timmar i bilen. 

Styrde direkt till ICA i Borgholm för att proviantera för kvällen och morgon bitti innan jag anlände till stugan och packade ur bilen. Möttes av de härliga rosorna i natten 🙂

Gjorde lite kvällste och smörgås och har packat om allt till i morgon då vi drar vidare till Mörbylånga för att hålla utbildningen för blivande Spa för själen-arrangörer. Christer 


Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.