På plats på Öland

I bland undrar jag själv hur jag är funtad. 

Efter tre dygns festivalande och en mellanlandning hemma med intensiva timmar av bärplockning sov jag fem timmar i natt för att just klockan fem i morse vakna och någon timme senare köra bil och husvagn till Öland, vilket gick galant. Jag som tidigare om åren tyckt att det varit drygt och långt klämde sträckan på ingenting kändes det somMorsan undrar om jag har väggen framför, bakom, över  eller på sidan om mig. Övertygad om att jag ska drabbas av den är hon i alla fall 🙂


Det gick jättebra att backa in på den trånga campingtomten här på Klinta Camping i Köpingsvik på Öland och fick god hjälp med det och att sätta upp markisen. 

Timmarna i solen har redan bränt mina axlar så nu sitter jag i skuggan och dåsar inför stundande grilleftermiddag. 

Christer Hansson

2 svar till “På plats på Öland

  1. Väggen kommer inte för att man är aktivt eller en manisk, den kommer när man inte längre kan kontrollera sin tillvaro. Du är nog bara sån. Jag känner igen det. Fullt ös medvetslös.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.