Utan lurar på tåget

Det låter som en titel på en sämre videorulle men är min realitet just nu. 

Har diciplinerat pressat mig själv på morgonen för att i varje moment vinna så mycket tid som möjligt för att hinna med 7-tåget till Lindesberg där ett lokalgruppsmöte väntar. 

Höll tidsschemat ända fram tills iphonens lurar skulle kopplas in så att jag kunde lyssna på ljudboken om Mannens Tao under cykelturen till jobbgaraget i Örebro. De var helt borta och jag blev tvungen att sluta leta för att tiden åts upp. 

Det stör mig och är en utmaning att hantera. Har regler och rutiner för att hantera plånboken, lurarna, nycklar och annat som jag regelbundet använder och är beroende av. Missar jag någon av rutinerna har jag ingen aning av var grejen är, typ nu när lurarna är borta. 

Har ett hopp om att de ligger kvar på skrivbordet i Örebro där jag sist arbetade igår och får vila i det tills att jag vid lunchtid kan kolla upp det. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.