Vuxendagar

De flesta dagar gör jag saker som jag brukar göra och trots att de är viktiga och kvalificerade uppgifter känner jag mig bekväm med dem. 

Då och då, inte allt för ofta kommer osäkerheten över mig pga stundens allvar, som häromdagen när jag skulle hålla det första styrelsemötet för stugföreningen i mitt nya uppdrag som ordförande. Det kändes vuxet och ansvarsfullt. 

Samma känsla hade jag de veckor jag förberedde mig för att köpa familjepaketet men som sedan gled mig ur händerna. Det kändes vuxet så länge jag höll på med det och sedan föll jag tillbaka i den trygga kokong som jag är så van vid. 

Slutet på veckan har känts riktigt nära den styrande kärnan i landet. I dag t.ex har jag träffat TCOs vice ordförande Britta Lejon för att prata om Sveriges framtid. Det kändes vuxet och ansvarsfullt och för mig är det stort att en enkel grabb från landet utan några egentliga förutsättningar kan hamna i diskussioner som kan lämna spår i de politiska besluten. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.