Varm färd hem. 

Tjejerna i mitt resesällskap har varit fantastiskt duktiga campare och de imponerade ända in i mål med att packa ihop hela konkarongen inför hemfärden igår. 

Tog mig ett morgondopp för att bli pigg och effektiv inför den långa körningen hem

Vi kom i väg som planerat innan de långa köerna uppstod på väg 136 och Ölandsbron så det kändes skönt att det rullade på istället för start och bromskörning som hade plågat ur den sista skiten av Volvons koppling. 

Däremot så verkar gamla bilars AC klara max 19 graders utomhustemperatur och i går snittade det på 23 så det var ohyggligt varmt i bilen och ungdomarna hade inget överseende med att jag begövde raster i körningen så jag satt som en hund och kippade luft från vindrutan. 

Vid Målilla hade alla övriga i bilen somnat av värmen och jag stod inte ut längre så det blev ett stopp där jag köpte två stora mjukglassar för att kyla ner mig och det hjälpte för stunden, men sedan började värmen plåga mig igen. 

Vi hade lagt in Goglass i Hjortkvarn som ett planerat stopp så det hade jag som mål att se fram emot och det kom som en välsignelse samtidigt som ett lätt regn kylde ner uteluften och ACn levererade en stund

Packade ur tjejerna och deras packning när vi kom hem och husvagnen dansade med lätta däck på vägen efter det. Undrar hur mycket deras packning vägde egentligen? 

Christer Hansson

2 svar till “Varm färd hem. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.