Vilken shoppingdag!!!

Vaknade tidigt trots att jag kom i säng sent efter konserten med Håkan Hellström.

Utnyttjade läget och tvingade mig upp för att kunna lämna Askims camping så tidigt som möjligt och få ut så många shoppingtimmar jag kunde i Ullared.

Körde till GeKås stämplats för husbilar och husvagnar som visade sig vara ett alldeles utmärkt ställe att stå på. Gratis på dagarna och 90 kronor natten om man sover över. Servicebyggnaden är ny, ren och fräsch.

Parkerade husvagnen och tog Volvon till varuhuset en kilometer bort. Vill man så kan man åka transferbuss istället.

Det var ont om parkeringsplatser, men konstigt nog finns det ett ställe på parkeringshusets tak som få känner till för där var det gott om lediga platser
Besökte några butiker utanför GeKås innan jag gick in shoppingens Mekka och där blev jag kvar tills de ropade ut att det var dags att stänga. Totalt 7 timmar shopping i ett sträck med en lunch och en fikapaus
Det var hysteriskt och stressigt där inte i dag och jag behöll lugnet för att metodiskt beta av avdelning för avdelning och undvika impulsköp.

Är imponerad av slutresultatet och notan och jag känner att jag borde köpt lite mer av några varor som var bra mycket billigare än jag brukar kunna handla den för.

Nu är jag tillbaka på ställplatsen där jag har tillrett mig de danska röda korvarna jag köpte med mig och så har jag sorterar alla kassar så att livs är för sig o.s.v. Det blir så blandat i kassarna när man är stressad och ska packa ner allt.

Här finns ingen el till husvagnen så nu får jag testköra husvagnens batteriet och gasol och det ska bli spännande att se om jag klarar natten med ljus och värme.

Är helt slut efter två Håkan-konserter på raken och därefter en heldag på GeKås. Den här semestern knäcker 🙂

Christer Hansson

Ett svar till “Vilken shoppingdag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.