Båtkonferens

Vaknade tidigt och njöt av utsikten från hyttfönstret när jag hade min morgonandakt

Gick ner och käkade en vegetarisk frukost i lugn och ro med en kollega. Riktigt morgonmysigt

Vi tog därefter en stillsam promenad på däck i den friska morgonluften och bytte tankar och idéer med varandra som vi bar för stunden.

Därefter var det dags för mig att rigga inför mitt utbildningspass om systematiskt arbetsmiljöarbete. Det strulade med båtens wifi på min dator men vi fick ordning på det och jag är nöjd med mitt anförande som byggde på en improvisation från en grundidé

Vegetarisk lunch på det, mer konferens och naturligtvis en liten stund vikt till taxfree-shopen där jag köpte tre deodoranter av märket Hugo Boss för priset 3 för 2. Har körförbud på deodoranter men eftersom jag saknar Hugo så såg jag mellan fingrarna.

Jag dricker ju ingen alkohol och har slutat med godis så då kunde jag unna mig tycker jag och vad annat fanns kvar att köpa?

Somnade gott på bussen hem

Man får mycket för pengarna när man konfererar på en båt och man kommer varandra nära på något sätt. Vi har kört på med ett fyllt och innehållsrikt program och den kombinationen med miljön som en båt erbjuder tycker jag ger goda effekter.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.