Problem med Volvons bromsar

Jag kör så lite med Volvon så parkeringsbromsen kärvar fast sig ibland och bilen börjar då vibrera när jag kör i hastigheter över 80.

Det vibblade lite på motorvägen till Hallsberg, men det funkade att ta sig fram. Det blev värre när jag åkte hem och jag blev tvungen att sänka hastigheten för att ha något hopp om att kunna ta mig hem.

Något följdfel blev det också eftersom varningslampor började lysa på instrumentpanelen.

Får ta kontakt med min bilmek.

Christer Hansson

4 svar till “Problem med Volvons bromsar

  1. Hade samma problem då jag ägde en Volvo. Körde så lite med den att bromsarna blev tröga och började gnissla. Nu har jag inte råd att hålla mig med bil, bor centralt, cyklar mycket – och lånar bil av syrran då vissa jobb kräver att jag tar mig längre än jag kan med cykel 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.