Gårdagen

Började dagen med att fira mässa tillsammans med bröder och systrar som sökt sig till Nikolaikyrkan. Hann med en kopp kaffe och macka tillsammans med den innan det var dags att ta bussen till ett av mina lokalkontor. Snackisen under frukosten blev om saker som försvinner och vart de tar vägen.

På jobbet blev det absolut annorlunda än jag tänkt mig. Mer dialoger med medarbetarna och mindre administration som var planerat.

Satt med i ett möte på eftermiddagen för att i en förändringsprocess upprätta en riskbedömning och det var intressant hur gruppen tog sig fram i att formulera det nya arbetssättet det kanske har framför sig.

Kom hem lite senare än jag tänkt och småstökade lite i hemmet med prylar som sökt sig fram från sina hyllor och skåp. Packade upp matkassarna från Hemköp.

Stack ut på en kort löppass och körde workout efter det och i den vevan dök en kompis upp som jag bjudit hem på kvällschill.

Vi käkade lite mat, drack te och tittade på Bonde söker fru innan jag lämnade henne i soffan för att meditera. Kom tillbaka från meditationen 30 minuter senare och då slumrade hon gott i soffan och det är också en form av återhämtning och att stilla sig i nuet.

Hon knallade hem och jag förberedde frukosten samt det möte jag ska hålla nu på morgonen.

Somnade någon timme för sent för att det ska vara bra och det kändes när jag vaknade helt groggy.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.