Södertälje för första gången.

Hur många gånger i mitt liv har jag rest förbi Södertälje på utsidan?

I dag hade jag anledning att stanna till i stan för att upptäcka den en stund och jag gillade den från första början. Den är hur charmig som helst. Snacka om underskattad.

Letade mig fram till garageportarna där Björn Borg lade grunden för sin framgångssaga.

Köpte en blomma till uppvaktningen och stannade till i den vackra kyrkan som jag känner att jag vill besöka igen för att njuta mer av.

Vandrade nån slags bakväg till hotellet där konferensen pågick och i väntan på min tur hann jag prata med kollegor som var där för att ta emot guldnålar.

Mitt uppdrag gick bra och talet höll trots att förutsättningarna att förbereda mig under dagen var bland de sämsta.

Lärde mig hur man åker pendeltåget tillbaka till Södertälje syd för tåget tillbaka hem.

Christer Hansson

4 svar till “Södertälje för första gången.

  1. Då man bilat uppåt och neråt i landet har jag alltid uppfattat Södertälje och Sundsvall som skitstäder. Det är så de ser ut då man passerar på utsidan av dem. Mamma sa någon gång att Södertälje inte är så dumt om man bara tar sig in i Södertälje. Blääää, har jag tänkt. Till slut tog vi oss iaf in i Sundsvall och upptäckte att det är faktiskt en fin gammal stad trots dess enormt avskräckande yttre man ser då man passerar bilvägen. Det är kanske samma sak med Södertälje?

  2. Jag bor i Södertälje som är en fin lite stad, med blandade kulturer och massa saker att kolla på. Jag bor en liten bit från Rosenlund där Björn slog sina bollar mot garaget. Det är värt att kolla inne i vårt lilla city med alla affärerna. kram Angående Sundsvall bodde jag där nåt år det är oxå en fin lite stad som man kan upptäcka lite i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.