Min födelsedag

Jag fyllde år i går och trots den höga åldern fanns det förväntningar på dagen, så efter att jag hävt migränattacken tog jag tåget till Stockholm.

Kände mig febrig och trött under resan, men min kompis hade tagit med tågfika och lite presenter och godis vilket höll mitt humör i schack.

Mötte upp min dotter på Odenplan och vi gick till ett café jag passerat så många gånger på väg till huvudkontoret och alltid undrat hur det är att fina där. Efter två timmars fikande och pratande vet jag nu hur fiket är och det är ett sånt där gammalt fik med charm och stamgäster.

Min dotter skulle möta upp kompisar och vi for vidare till hotellet på söder. Har varit där förut i andra ärenden och alltid undrat hur det är att bo där och nu vet jag. Vi uppgraderade oss till ett större rum med badkar och hängde där några timmar med alkoholfritt bubbel och snacks innan det var dags att ge sig in till city för att dinera.

Vi ratade restaurang efter restaurang så till slut hade vi för lite tid kvar innan vi skulle vara på Grands vinterveranda så det blev hamburgare på Max istället för finmiddag.

Slank in på Grands eftersläpp till Niklas Strömstedts julshow. Har alltid undrat hur Grands vinterveranda är och nu vet jag det. Hur bra Niklas är visste jag sedan tidigare 🙂

Vi njöt av showen och varsin alkoholiserad öl som vi kände oss ”tvungna” att köpa eftersom vi var bargäster, men inte drack upp.

Långsamt vandrade vi över den julvackra staden till tunnelbanan för att ta oss till hotellet och ett varmt bad. Svepte den alkoholfria julölen från Mariestad och öppnade presenten från mina föräldrar på rätt sida midnatt och somnade sedan gott en bit in i natten.

Christer Hansson

4 svar till “Min födelsedag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.