Köpte ett hörnskåp

Har några intressanta objekt markerade på Marketplace och när känslan har mognat kontaktar jag säljaren för en eventuell affär.

I dag var det dags för hörnskåpet som skulle göra sig bra mot murstocken till vänster om TVn.

Säljaren var en supertrevlig stor familj med systrar, bröder och barn om varannat. Blev bjuden på godis av den minsta och alla var hjälpsamma och ville väl, kändes nästan som om jag var en i familjen till slut.

Till hörnskåpet hörde två byråer som jag blev erbjuden ett bra pris för alla tre så när jag kommit hem med hörnskåpet och mätt upp att de andra kommer att passa skrev jag till dem att jag tar de andra också, så i morgon åker jag hem till den trevliga familjen igen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.