Vad är ditt intresse?

Vad är ditt intresse? Så börjar ännu ett mail skickat från någon som tror att jag är dummare än han, eller henne.

Sedan fortsätter det sämre än vad det brukar:

Hej.. Hur ar vadret utanför fönstret??? En hel del snor? Jag är en god felika samt jag skickar du sol samt värmen!! hehe!!! :)) Ett leende synas upp pa era läppar?? Det här innebar, att mitt uppdraget ar utfort. :)) Vad ringer vänner till dig??? Mitt namn är Anastasiya. Och,olyckligtvis,ar jag ingen en felika 🙂 Jag ar en ordinar manniskor!!!! Är dig icke en människan-angel? ;))

Jag säker, att du bara ar en vanlig manniskor..

Därefter kommer vi att fa en spännande konversationen! Min ålder 36,5 ar …. Jag är inte alltfor gammal for dig??? Män behövs nästan alltid att ung kvinnor.. Jag ar tyvarr att vara loner i mitt okand!!!! Forstar du mitt??? Jag är ensamma!!! Ingen bebis.

Samt dig ??? Saga om ditt liv!! Jag inte alltför många nu, for att icke ser ut som daraktigt.. Icke desto mindre om du svarar pa mig blir jag mycket glada!!!! 🙂 Jag ser fram emot!! :))

Anastasiya

Christer Hansson

8 svar till “Vad är ditt intresse?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.