Förtroendearbetstid

Efter två veckor börjar jag vänja mig vid och förstå vad förtroendearbetstid är och hur det funkar.

Den största förändringen är att inte stämpla in och ut, vilket jag gjort minutiöst under lång tid.

Arbetsdagen har varit blandad med ett Skypemöte inför stugföreningens årsmöte. Rigga för arbetsmiljö grundutbildningen så att den rullar på. Svarat på dagens inkomna mail som varit av blandad karaktär. Bokat in fler möten och arbetsresor.

Avslutade dagen med arbete på tåget till Stockholm.

Christer Hansson

4 svar till “Förtroendearbetstid

      • Ibland har jag jobbat sjukt mycket i veckor och andra gånger mest ngt timme. Jag jobbar även gärna en stund på söndagskvällar och går hem tidigt i veckan. Tränar även mitt på dagen men tar en stund vid datorn på kvällen. En sommar blev det dock 12 timmars jobb 6 dar i veckan. Men jag har svårt att tänka mig ett annat sätt att jobba på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.