S:t Lars Kyrka

Tåg tåget söderut mot Linköping i morse och det var ett fantastiskt landskap med skog, små sjöar med ännu mindre stugor som låg vackert placerade. Motala, Mjölby och Linköping, spännande att få uppleva lite nytt och faktiskt såg Hallsberg också vackert ut från den sida som tåget susade förbi.

S:t Lars kyrka är vackert restaurerad och man byggde in arbets- och mötesrum i kyrkan för att öka användandet av rummet, allt mycket smakfullt, den är väl värd att besöka.

Planeringsträff med rikskatekumenatet och jag försökte hänga med så gott det gick. Börjar tro att det hände något med mig när jag var sjuk senast, det är som om jag ser och hör människor prata, men att det inte fastnar i mig och jag gör och säger konstiga saker.

Det var kul att träffa mina katekumenatskollegor och hoppas på att jag är i bättre skick nästa gång vi ses.

En mjukglass på stan innan tågfärd hem med arbete som vanligt.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.