Barnvakt

Trettondagen handlar om de vuxna som går ner på knä för att möta barnet på sin nivå, så det passade bra efter gudstjänsten och en snabbfika med vänner på kyrkkaffet där vi pratade om hur man kan hantera konflikter så cyklade jag till flyttkompisen som behövde barnvakt när hon åkte till Ikea för att köpa ihop del av bohaget.

Det blev flera timmar tillsammans med barnen innan mamma dök upp igen och jag fick möjlighet att ge mig iväg hemåt.

Tog bilen till mina föräldrar där jag slocknade i soffan nån timme och därefter var det kväll och godnatt när jag kom hem.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.