Missade SM

Anmälde mig för länge sedan till STHLM10 utan att förstå att det var SM-status på tävlingen och att jag kunnat ställa upp i Män 50. Om jag gjort det hade jag kommit på 12 plats för män 50 i 10 km landsvägskörning.

Nu deltog jag som glad motionär utanför tävling och det var min tanke när jag anmälde mig. Behöver genom att ligga under radarn hitta tillbaka till tävlingsformen och planen är att det ska ske nästa år.

Förberedde mig inte alls och var tveksam till att ställa upp överhuvudtaget, men hasade mig iväg när jag kommit till Stockholm och väl på plats föll tävlingsjävulen in i mig och jag blev sådär retlig och taggig som jag brukar.

Trampade på efter förmåga och är nöjd med prestationen och kul var det också 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.