Victorialoppet

Känns overkligt att jag ska springa Victorialoppet i kväll eftersom det är mer än ett år sedan jag tävlade eller sprang ett arrangerat lopp.

Har ändå börjat förbereda mig som jag brukar inför en tävling. Först planera maten och måltider inför. Klockan 13 har jag lämnat stranden i Borgholm för att hämta ut nummerlappen och köpa magtabletter på apoteket. Det är ett känt gammalt knep att ta tabletter mot orolig mage informell tävling för att undvika ett toastopp under loppet.

Tävlingskläderna väntar i husvagnen och det kommer kännas högtidligt att ta på dem. Det enda som jag inte förberett är att äga ett par brukliga tävlingsskor, men det får funka med mina lättaste träningsskor trots att de har dragit på sig sina mil för att ha funktionen kvar.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.