Dagens värk

I dag så härdade jag ut fram till kl.15 utan att ta värktabletter och det ser jag som ett framsteg. Jag var då rejält trött av att det hade värkt i ett par timmar.

Somnade sittandes i soffan efter kvällsmaten och vaknade för någon timme sedan. Det kändes som om jag sovit en hel natt och att kroppen kämpat med såret. Just nu känns det som om svullnad och spänning i käken gått ner så jag hoppas att natten läker ännu mer och att det blir en bra morgondag.

(Christer Hansson)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.