Musikhjälpen 2013 | Sveriges Radio

Lyssnade på uppsnacket av Musikhjälpen när jag var ute och sprang. Musikhjälpen är december för mig och det är bryggan mellan advent och jul. Nu kommer jag att följa det så mycket jag kan. Gillar det så mycket att jag kommer ihåg väldigt mycket från föregående säsonger.

Musikhjälpen 2013 | Sveriges Radio.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.