Min trygga borg

Ett hotellrum kan vara det. Så kändes det i alla fall efter en promenad i Karlstad efter jobbet. Har bäddat ner mig i sängen med allt jag behöver runt omkring mig. Godis, frukt, vatten, iPhone och fjärrkontrollen till TVn.

Ja, jag tror att det är bra att äta godis när man har varit sjuk 🙂 och som middagsrestaurang valde jag en hamburgerkedja. Jag var jättesugen på hamburgare, pommes frites och läsk. Tänk att man kan bli så glad av att något som man ofta tar så givet som hunger och aptit kan göra mig så glad när det fungerar igen. Det gör att jag känner mig frisk och hel 🙂
Orkade inte äta upp allt och det var väl också bra, då får jag ju plats med godiset.

Förhandlingarna har gått bra idag. De har skett i god anda och respekt. Vi börjar att bli ett väl fungerande förhandlarteam och det ger mig utrymme att lära mig nya saker, typ ansvaret för att hålla koll på siffrorna och förhandlingens utveckling. Jag kunde också få byta min roll i morse till en något mer tillbakadragen nu när jag kände mig yr i hjärnan. I morse var jag som en nyfödd kalv på vingliga ben. Nu blir jag bättre för varje timme som går och jag längtar efter att kunna springa igen. Blir avundsjuk på alla som motionerar förbi utanför hotellet längs Klarälvens strand.

Nu blir jag kvar i sängen framför TVn tills i morgon bitti då jag ser fram emot frukosten 🙂

Christer Hansson

4 svar till “Min trygga borg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.